Skip to main content

make sherry great again

In deze podcast gaan we helemaal maar het zuiden van Spanje, om precies te zijn: Jerez de la Frontera, de bakermat van sherry! En nou niet gelijk wegzappen, dit wordt echt een leuk en interessant verhaal. Want sherry is super veelzijdig, er zijn ontzettend veel stijlen en er komen ook steeds meer onversterkte wijnen uit deze regio. Van beendroog tot mierzoet, alles komt voorbij, en dat doen we met iemand die alles weet van Sherry. Dus zet je schrap voor podcast 43: make sherry great again. 

Nadien de Visser

Nadien de Visser was onze gast tijdens podcast 43. Zij is wijnliefhebber/kenner, heeft de WSET4 studie afgerond, geeft proeverijen en heeft haar eigen wijnbedrijf www.leclubdesvins.nl Ook maakt ze een podcast, samen met sommelier Jan Jaap Altenbrug, onder de naam: Le Club & Sommelier JJ De Podcast. Je vindt ze in alle podcast-apps en hier: https://leclubdesvins.nl/category/podcast/ Wil je meer weten over Nadien, kijk dan hier: https://leclubdesvins.nl/over-de-club/De gedronken wijnen:


We hebben deze keer geen podcast-pakket, maar veel van de geproefde sherry’s, versterkt en onversterkt, zijn te koop bij onze wijnvrienden van https://www.anfors-imperial.com Dus breng een bezoekje aan hun site! 


Wat verder ter sprake kwam

Wil je meer weten over sherry, kijk dan hier: https://www.sherry.wine/nl/sherry-wijnen#