Skip to main content

Mousserende wijn

Eindelijk is het lente, en wat past daar goed bij? Mousserende wijn! Lekker bubbelen in de zon. Maar ja, welke moet je pakken, want er is tegenwoordig zoveel keus. Champagne natuurlijk, altijd goed, maar dat past misschien niet altijd binnen het budget. Gelukkig zijn er heel veel andere mogelijkheden en die gaan we bespreken en proeven. Vertellen we ook nog wat over de geschiedenis en de verschillende methodes, en dan is het verhaal weer helemaal rond. Dus pak je sabreer-sabel erbij voor de 33ste Klare Wijn Podcast: Mousserende wijn.De gedronken wijnen:

Tijdens de proeverij hebben we een record aantal mousserende wijnen geproefd, het was weer hard werken. Hieronder een overzicht van de geproefde bubbels.

Shampanskoye Krimskoye (krijgertje)

Cremant de Limoux Antech 2020 Emotion Rosé (meegenomen door Kim)

Casabianca Valdobbiadene Prosecco (Boonstoppel Wijnen Dordrecht)

Corpinnat 2016 Sabaté i Coca (Boonstoppel Wijnen Dordrecht)

Cederberg Brut Blanc de Blancs Cap Classique (Boonstoppel Wijnen Dordrecht)

Sparkling Tasmanie Jansz Tasmania (eigen inkoop)

Argentinië Salentein Blanc de Blancs Brut (eigen inkoop)

Sekt Von Buhl Riesling (Boonstoppel Wijnen Dordrecht)

Champagne H. Goutorbe Cuvee Milllesime

Champagne Lopez Martin Premier Cru 2015 Millesime

Champagne SeverineWat verder ter sprake kwam

Wat verder ter sprake kwam

Dé webshop voor de echte champagneliefhebber. Bij ons vind je unieke champagnes die passen bij elk moment. Onze champagnes worden direct geïmporteerd uit de Champagnestreek, afkomstig van kleine karaktervolle champagnehuizen. Met passie, liefde en plezier hebben we onze champagnes zorgvuldig voorgeproefd en geselecteerd, zodat we alleen de allerbeste champagnes aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere fles voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van een heerlijk glas champagne, bij Champagne Boutique ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment en laat je verrassen door de unieke smaken en karakteristieken van onze champagnes.  Verder verzorgen we proeverenijen op locatie bij de mensen thuis, op kantoor, of op een speciale zorgvuldige gekozen locatie. Ook voor feesten, partijen, events of vrijgezellenfeestjes zijn de mogelijkheden eindeloos, van een Champagne-bar tot een Champagne toren!

It's always a good time to drink Champagne!

https://champagne-boutique.nl/